The North Unicorn

Zyrtar/e Financiar/e

	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila do ta hapë një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë, në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet do t’iu ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Pozita: ZYRTAR/ E FINANCIAR/E

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 Kryen regjistrimin e shpenzimeve në softuerin financiar;

 Kryen regjistrimin e blerjeve të aseteve fikse në softuerin financiar;

 Rakordon llogaritë e bilancit të gjendjes, pasqyrës së të ardhurave në baza mujore;

 Të përgatisë raporte të ndryshme ditore dhe mujore;

 Kryen punë dhe detyra tjera në fushën përkatëse sipas kërkesës së menaxhmentit.

Njohuritë dhe kualifikimet:

 Diplomë Universitare (Menaxhment, Financa, Kontabilitet)

 Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse;

 Të jetë i/e aftë të punojë në grup dhe punë individuale;

 Njohuri të mira të punës me kompjuter, paketës Microsoft Office (Excel, Word);

 Preferohet përvoja e punës në fushën përkatëse;

 Preferohet njohja e gjuhës angleze;

 Preferohet certifikimi në nivelin e parë në SCAAK.

Afati i fundit për aplikim është me datën 20.08.2019

Bëhuni pjesë e jona duke e dërguar CV-në në adresën elektronike apliko@thenorthunicorn.com me mbishkrimin Zyrtar/e Financiar/e

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3523
Kategoria Financa
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC