1

Thirrje për Trajnim - Fuqizimi i të rinjëve përmes mundësive të reja

Ruaj
YMCA
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Organizata YMCA MOVEMENT fton të gjithë të rinjtë të nisni një rrugëtim në zgjedhjen e karrieres profesionale duke u bërë pjesë e trajnimit "Fuqizimi i të rinjëve përmes mundësive të reja".

Bashkohuni me ne për një program trajnimi fuqizues të krijuar për t'ju pajisur me aftësitë dhe njohuritë thelbësore për të lehtësuar kalimin në tregun e punës. Pavarësisht nëse synoni praktika, pozicione me kohë të pjesshme ose nisni karrierën tuaj, ky program është porta juaj e suksesit.

Të drejtë aplikimi kanë:

Të rinjtë/reja nga komuna e Pejës;

Linku për aplikim: https://forms.gle/qjaVFp3o9B684wpDA 

""Fuqizimi i të rinjëve përmes mundësive të reja - YEEP II, synon që përmes metodologjisë "Next Economy" të ofroj trajnime grupore, menotrim individual, pune praktike, aftësim profesional dhe punësim për të rinjtë në Kosovë.  

Projekti YEEP II implementohet në partenritet me SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë dhe financohet  nga Ministria Federale Gjermane për Bashkpunim dhe Zhvillim Ekonomik (BMZ) dhe SOS fshatrat e Fëmijëve në mbarë botën, Hermann-Gmeiner Fund Gjermani (HGFD)."

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet