1

Merchandiser

Ruaj
Marketing & Distribution
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “Marketing & Distribution”sh.p.k, me adrese Rr.Epirit, nr.75, Prishtine, shpall konkurs pune per pozitat:

  • Pozita: Merchendiser

Pershkrimi i punes:

Detyra e merchendiser eshte implementimi dhe mirëmbajtja e pozicioneve të produkteve te kompanise neper supermarkete, ne bazë të standardeve të percaktuara.

Kontrollon stoqet në pikat e shitjes, duke krijuar kontakte profesionale me klientet, konsumatoret si dhe stafin e kompanise.

Gjithashtu raporton mbi prezencën e produkteve, pozicioneve dhe materialit reklamues ne keto pika shitje, si dhe monitoron konkurrencen.

Kualifikimet qe kerkohen:

  • Te ketë te perfunduar shkollen e mesme,
  • Shkathtesi organizative dhe prezantuese
  • Të ketë aftesi te menaxhimit të kohës si dhe pergjegjesi dhe perkushtim ndaj punes
  • Te jete i afte per te punuar ne grup
  • Te jete i pajisur me patente B (opsionale)
  • I gatshem për të udhëtuar
  • I gatshem ndaj përvetësimit të vazhdueshëm të njohurive dhe aftesive të reja, si dhe përmirësimit te atyre ekzistuese.
  • Te udhehiqet drejt qellimeve dhe objektivave

Aplikacionet pranohen deri me datën 31.05.2024 dhe duhet te dergohen nepermjet e-mail
info@markdist-ks.com

Aplikimi duhet te permbaje CV tuaj, diplomen e shkolles se mesme apo dicka tjeter qe ju mendoni se eshte e rendesishme per aplikimin tuaj. Ne aplikim shenoni edhe poziten e punes per te cilen po konkuroni.

Vetem kandidatet e perzgjedhur do të njoftohen per interviste.

 

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 25/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet