1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Avicena KS- është në kërkim të bashkëpuntorëve specialist dhe institucioneve shëndetësore private për këto drejtime:

 • Specialist I Hepatologjisë,
 • Specialist I Infektologjisë,
 • Specialist I Dermatologjisë,
 • Specialist I Endokrinologjisë,
 • Specialist I Mjekësisë Familjare, 
 • Specialist I Otorinolaringologjisë,
 • Specialist I Oftamologjisë,
 • Specialist I Pulmologjisë, 
 • Specialist I Pediaterisë,
 • Specialist I Gastroenterologjisë, 
 • Specialist I Anesteziologjisë,
 • Specialist I Kardiologjisë/Internist,
 • Specialist I Neurologjisë,
 • Specialist I Gjinekologjisë, 
 • Specialist I Alergologjisë,
 • Specialist I Hematologjisë, 
 • Specialist I Ortopedisë,
 • Specialist I Reumatologjisë, 
 • Specialist I Kirurgjisë së Përgjithshme; 
 • Specialist I Kirurgjisë Plastiko-Estetike, 
 • Specialist I Kirurgjisë Vaskulare;
 • Specialist I Psikologjisë,
 • Specialist I Stomatologjisë.

Kualifikimet e kërkuara: 

 • Fakultetin e Mjekësisë; Drejtimi adekuat I fushës për të cilën shprehni interesimin për bashkëpunim;
 • Licencë e Punës,
 • Përvojë pune në fushën relevante;

Përfitimet:

 • Bashkëpuntor I brendshëm I Avicena SHPK, për të gjitha qendrat brenda Kosoves,
 • Hapsirë e punes,
 • Përqindje në shërbimet e ofruara etj.

Mënyra Aplikimit:

CV-te dërgohen përmes butonit 'Apliko Këtu' ose tek hr@avicena-ks.org, duke cekur në subject pozitën dhe lokacionin që aplikoni. 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 25/05/24 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet