1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Arbresh Group shpall konkurs për pozitën:

 • Asistente administrative

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim në gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze;
 • Komunikim i drejtpërdrejtë dhe në shkrim me klientët dhe partnerët ndërkombëtarë në gjuhën angleze.
 • Përgatitje, redaktim dhe përkujdesje për materiale të shkruara në gjuhën angleze.
 • Detyra administrative në lidhje me komunikimin ndërkombëtar.
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë universitare të Fakultetit Juridik;
 • Njohje të shkëlqyeshme të gjuhës angleze;
 • Përvojë pune 1 vjeçare ;
 • Të posedojë aftësi të mira ndër personale;
 • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion, aftësi organizative dhe analitike, të jetë komunikuese, / bashkëpunëtore, /e orientuar në punë ekipore;
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MC Office, Word ,Exel.

Inkurajohen të gjithë kandidatet e interesuara të cilat i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në përmes e-mail adresës elektronike info@arbreshgroup.com deri me datë 31.05.2024
Për detaje më të hollësishme ju lutem të na kontaktoni në numrin e telefonit: 045/200/000


Kompania Arbresh Group shpall konkurs për pozitën:

 • IT

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Njohuri e thellë e teknologjive të informacionit dhe komunikimit (IT&C).
 • Njohuri e shkëlqyeshme e gjuhës angleze, të folur dhe të shkruar.
 • Përvojë pune e mëparshme në fushën e teknologjisë së informacionit.
 • Aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi dhe për të menaxhuar projekte të ndryshme.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë universitare të Fakultetit te Teknologjise apo te ngjajshem ;
 • Njohje të shkëlqyeshme të gjuhës angleze;
 • Përvojë pune 1 vjeçare ;
 • Të posedojë aftësi të mira ndër personale;

Inkurajohen të gjithë kandidatet e interesuara të cilat i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në përmes e-mail adresës elektronike info@arbreshgroup.com deri me datë 31.05.2024
Për detaje më të hollësishme ju lutem të na kontaktoni në numrin e telefonit: 045/200/000


Kompania Arbresh Group shpall konkurs për pozitën:

 • Jurist/Juriste

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Përgatitjen e kontratave të punës dhe aktvendimeve të ndryshme;
 • Përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim në gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze;
 • Koordinon takimet në mes punonjësve në kompani me palët e treta;
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës;
 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative sipas nevojës së Zyrës apo Drejtorit Gjeneral;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë universitare të Fakultetit Juridik;
 • Njohje të shkëlqyeshme të gjuhës angleze;
 • Përvojë pune 1 vjeçare në administratë;
 • Të posedojë aftësi të mira ndër personale;
 • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion, aftësi organizative dhe analitike, të jetë komunikuese, / bashkëpunëtore, /e orientuar në punë ekipore;
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MC Office.

Inkurajohen të gjithë kandidatet e interesuara të cilat i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në përmes e-mail adresës elektronike info@arbreshgroup.com deri me datë 31.05.2024.
Për detaje më të hollësishme ju lutem të na kontaktoni në numrin e telefonit: 045/200/000

Kategoria Administratë
Skadon 24/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet