1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kompania e mirënjohur Aldex Qeramika kërkon të punësojë dy Shitës/e:
  • Vendi: Pejë , showroom i ri 

Përgjegjesitë:

  • Shkathesi të mira në prezentim dhe negocim me blerësit potencial
  • Planifikimin & Menagjimin e shitjes
  • Pergjegjes për zhvillimin dhe aktivitetin e shitjes
  • Targetimin e bleresve te rinj,inicimin e mundesive te reja për kompaninë

Përparesitë:

  • Se paku 1 vjet pervojë pune,  përparesi në  lëmin perkatese (Qeramike dhe Sanitari)

E nevojshme për aplikim eshte CV-ja
Të interesuarat të aplikojnë ne email: 
info@aldex-ks.com

www.facebook.com/AldexGroup ose për informata me të hollësishme 

mob: +383 45 534 535

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet