Pro4 SHPK

Teknik / instalues i sistemeve të sigurisë, Menaxher i zyrës

	 	 

PRO 4 është kompani e specializuar në shitjen e sistemeve të sigurisë, shërbimet e instalimit dhe mirëmbajtjes, si dhe produkteve të tjera në sektorin e IT.

KONKURS

Teknik / instalues i sistemeve të sigurisë

Detyra dhe Pergjegjesite: 

 • Instalime të sistemeve të sigurisë.
 • Mirëmban sistemet e sigurisë të klientëve ekzistues 

Kriteret per kandidate: 

 • Njohuri rreth Teknologjisë së Informacionit
 • Njohuri bazike të gjuhës angleze
 • Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese 
 • I aftë të punoj në ekip
 • Të ketë patent shoferi

Menaxher i zyrës:

Detyra dhe Pergjegjesite: 

 • Menaxhimi i depos 
 • Menaxhimi i klientëve
 • Menaxhimi i faturave
 • Menaxhimi i ofertave

Kriteret per kandidate: 

 • Njohuri të gjuhës angleze
 • Njohuri në përdorim të software-ëve (Word, Exel, Powerpoint)
 • Të jetë i shkathët në komunikim
 • Të ketë patent shoferi

Për të aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente të tjera në adresën e_mail: info@pro4ks.com, në tel: 049515200 apo në zryat tona. Adresa: Rr.Tahir Zajmi, 64, Emshir, Prishtinë.

TAGS: Pro4, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2154
Kategoria
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC