1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ekipa e Postman po rritet! 

Postman hap konkurs pune për: Menaxher Regjional - PRISHTINE

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Organizimi i detyrave të përditshme të postierëve, duke përfshirë shpërndarjen e detyrave të dorëzimit të postës në zonat e tyre të caktuara.
 • Monitorimi i sistemit te porosive nga punonjwsit e ekipti se tij.
 • Menaxhimi i stafit, përfshire trajnimin dhe vlerësimin e punonjësve.
 • Sigurimi i shërbimit të klientit, sigurohet që klientët të marrin shërbim të shpejtë, të saktë dhe miqësor. 
 • Monitorimi i kohës së dorëzimit, zbatimin e politikave për menaxhimin e ankesave dhe ofrimin e zgjidhjeve për çdo problem që mund të dalë.
 • Zbatimi i politikave dhe procedurave, zbatimi i të gjitha politikave dhe procedurave të kompanisë në lidhje me sigurinë, privatesine, dhe administrimin e postës në përgjithësi.

 

 • Komunikimi i rregullt me stafin e postierëve, si dhe komunikimin me menaxhimin e lartë për raportet e performancës dhe çdo çështje të rëndësishme që duhet të adresohen.

 

Kualifikimet:

 • Përvojë pune në fushën e shërbimeve postare është një avantazh.
 • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.
 • Patent shofer me Kategori B (e obliguar)

Bëhuni pjesë e ekipit tonë duke aplikuar përmes e-mailit: hr@postman-ks.com

 

Kategoria Menaxhment
Skadon 24/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet