1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Afri Group hapë konkurs për pozitat: 

 • Merschandiser per palim te mallit (1)-Pejë/Gjakove/Lipjan
 • Shofer kamioni (kategoria C)
 • Shofer (kategoria B)

Kualifikimet e kërkuara për Merchandiser

 • Diplomë të shkollës së mesme,
 • Përvojë pune së paku 1 vjet;
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi;
 • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;

Detyrat dhe Përgjegjësitë për Shofer të kategorisë C dhe B

 • Transportimi i produktëve dhe personelit në mënyrë të sigurt dhe efikase.
 • Ngarkim dhe shkarkim i mallit 

Kualifikimet:

 • Përvojë pune si shofer 
 • Patentë shoferi të vlefshme të kategorisë B/C

Aftësitë dhe Kompetencat:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.
 • Përfaqësim i mirë dhe sjellje profesionale ndaj klientëve dhe personelit të kompanisë.

Të gjithë të interesuarit luten të dergojnë CV dhe një foto në email adresen:

info@afrigroup.co

apo ne numrin kontaktues +38349877990

Aplikacionet e dërguara pas mbylljes së konkursit nuk merren parasysh.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 24/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet