1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mirëmbajtës/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Përgjegjëse për pastrimin dhe mirëmbajtjen e higjienës në zyret, banjot e objektit, shkallët,
    zyrat e administratës, si dhe të gjithë hapësirës se NimiTv, shpejt, me kujdes të shtuar dhe
    efikasitet në përputhje me standardet përkatëse;
  • Të njeh dhe përdor mjetet e punës sipas praktikave të mirëmbajtjes higjienike;
  • Ruajtja e pajisjeve të kompanisë;
  • Detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti.

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit 'Apliko Këtu'

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 23/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet