1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjent/e i/e udhëtimit

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Planifikon dhe aranzhon transportin, akomodimin, sigurimin dhe shërbimet e tjera të udhëtimit;
 • Planifikon dhe shet shërbimet e udhëtimeve;
 • Përcakton nevojat dhe preferencat e klientëve, siç janë oraret dhe kostot;
 • Përgaditë biletat dhe informacionin e nevojshëm;
 • Bën rezervimet e transportit, rezervimet e hoteleve dhe mbledhja e pagesave / tarifave;
 • Bashkëpunon me klientët për të përcaktuar nevojat e tyre dhe këshillon për destinacionin e duhur, mënyrat e transportimit, datat e udhëtimit, kostot dhe strehimin;
 • Informon klientët se çfarë do të jetë udhëtimi i tyre, duke përfshirë dhënien e detajeve mbi dokumentet e kërkuara, siç janë pasaportat apo vizat;
 • Trajton problemet e udhëtimit, ankesat ose rimbursimet;

Aftësitë dhe Shkathtësitë e nevojshme:

 • Përvojë paraprake e punës si agjentë të udhëtimit;
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Aftësi të mira të shitjes;
 • Aftësi për të bashkëvepruar, komunikuar dhe negociuar në mënyrë efektive;
 • Njohuri të mira kompjuterike.

Kushtet e punës:

 • Pagë fikse + bonuse;
 • Zhvillim profesional dhe sfida të vazhdueshme;
 • Trajnime.

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit 'Apliko Këtu'

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 23/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet