Molla e Egër - Agroturizëm

Vende të lira të punës (34)

	 	 

Konkurs për punësim:

Me rastin e hapjës së Subjektit “Molla e Egër Agroturizëm” - Risi per Tregun Kosovar i planifikuar të hapet gjatë Muajit Gusht 2019!

Molla e Egër është një fillim i ri i një organizimi të ri të shërbimit në industrinë e hotelerisë dhe agroturizmit. Kjo iniciative e re vjen nga pronari i cili ka zanafillë biznesi në shërbimin e shitjës dhe prodhimit të ushqimeve që daton prej vitit 1991 dhe i cili ka të punësuar më shumë se 300 persona në këto industri dhe sektore si dhe ka mbi 80 kontrata me fermer.

Ky organizim i ka munguar Kosovës dhe ndahet si më poshtë:

 • Organizim i ri me vazhdimsinë e kontratave të fermerëve.
 • Organizim i shërbimit të Restaurantit me produkte të shumëta të përbëra nga receta të vjetra tradicionale të të gjitha trevave të Kosovës.
 • Organizim i shitjës së recetave të shumë produkteve organike të bylemtit dhe frutave-perimeve vendore .
 • Organizim i një hapsire të veçantë në Parkun e Bërnices me një hapsirë -Restauranti mbi 1500 m2, dhe më shumë se 100 vend parkime.

Planifikimi i mbushjes së 34 vendeve të punës:

 • Kuzhinier/e (me përvojë dhe ambicje) - 4 vende të lira
 • Menaxher (me përvojë dhe ambicje) - 2 vende të lira
 • Ndihmes Kuzhinier/e (me përvojë dhe ambicje) - 8 vende të lira
 • Picaman (me përvojë dhe ambicje) - 2 vende të lira
 • Banakier - 4 vende të lira
 • Kamarier/e (me përvojë dhe ambicje) - 8 vende të lira
 • Enlares/e - 4 vende të lira
 • Pastrues/e - 2 vende të lira

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë

Ju lutem të aplikoni duke kontaktuar në numrin e telefonit apo nëpërmjet Viber në

+383 45 559 450 apo edhe nëpërmjet email mollaeeger@gmail.com

TAGS: Molla e Eger, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 5637
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC