1
PREMIUM

Thirrje për Aplikime në Shprehjen e Interesit për Kompani si ofruese të Shërbimeve të Implementimit Digjital

Ruaj
Business Consultants Council (BCC)
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Thirrje për Aplikime në Shprehjen e Interesit për Kompani si ofruese të Shërbimeve të Implementimit Digjital

Përshkrimi:

Thirrje për Aplikime në Shprehjen e Interesit për Kompani si ofruese të Shërbimeve të Implementimit Digjital

Grantet ofrohen si pjesë e skemës Iniciativa për Fuqizim Digjital (DEI) në kuadër të projektit Enabling Income Generation for the Poor (EnInGeP).

Business Consultants Council si partner zbatues i projektit EnInGeP dhe si shoqata e vetme që përfaqëson konsulencën menaxheriale në nivel lokal, fton kompanitë lokale që veprojnë në Kosovë, të aplikojnë në shprehjen e interesit si ofrues të shërbimeve implementuese digjitale.

Kohëzgjatja e skemës: 2024-2025

Shpallja e plotë: https://shorturl.at/gxAR1

Marrëveshja për Pagesën Procesuese (dokument për shkarkim): https://shorturl.at/xDOWX

Thirrja është e hapur dhe në dispozicion për aplikim të vazhdueshëm

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet