1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “EXTRA FRUIT’’sh.p.k., është industri e lëngjeve.

Kompania ‘’Extra Fruit’’shpk shpallë:  

KONKURS

Për rekrutim të pozitave:

1 Agjente I shitjes  ( tereni Rafshi I Dukagjinit)

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

 • Të ketë patentë shofer kategori B
 • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
 • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
 • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

     1 Merchandeser ( tereni Fushe Kosove )

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

 • Të ketë patentë shofer kategori B
 • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
 • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
 • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

2 Agjente I shitjes  ( tereni Gjilan)

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

 • Të ketë patentë shofer kategori B 
 • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
 • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
 • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

      2 Agjente I shitjes  ( tereni Prishtine)

 • Të ketë patentë shofer kategori B 
 • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
 • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
 • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 15.05.2024, në e-mail adresën:

info@jaffachampion.com apo të marrin informata në numrin e telefonit +38348321123

Faleminderit,

‘’Extra Fruit’’shpk                                                                                                     

                                                                                             

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 15/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet