1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkursi per hulumtues i tregut nderkombetar

Pozita e hulumtuesit per tregun nderkombetar eshte pozite e rendesishme pasi qe brendi MINNA, ka vite qe ka deshmuar suksesin dhe depertimin e thelle ne dhjetra shtete, duke arritur te identifikohet si nje brend modes se larte(haute couture). Roli dhe angazhimi qe kerkohet nga pozicioni i lartecekur eshte zhvillimi i tregut ne nivele edhe me te larta.

 • Hulumtues i tregut ndërkombëtar

Pergjegjesitë:

 • Hulumtimin e tregut sipas specifikave te paracaktuara nga qellimi dhe strategjia e kompanise.
 • Krijimin e kontakteve profesionale.
 • Perpilimin dhe propozimin e ofertave ne nivel te larte profesional.

Kriteret 

 • Aftesi te larta gjykuese ne vlersimin e potencialit dhe mundesise per bashkpunim
 • Te jete i gatshem ta perfaqesoj kompanine ne takime  jashte vendit (madje edhe ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes).
 • Pervoje ne krijimin e kontakteve me pale te jashtme (qofshin ata partner, furnitor apo klient)
 • Njohjen e gjuhes angleze (obligative)
 • Mosha 22-35 (perparesi)

Kushtet tona

 • Te ardhura konkurruese - Page baze dhe perqindje ne baze te  arritjes se objektivave.
 • Trajnime profesionale ne baza te rregullta mujore.
 • Mundesi per udhtime jashte vendit.
 • Rritje te pages baze cdo 6 muaj.
Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe nje pershkrim motivues per veten e tyre në emailin: minnafashionhr@gmail.com ose ne nr e tel. +383 48 810 074 duke e cekur poziten per te cilen aplikoni!

 

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 21/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet