1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Adria-7 LL.C është kompani e cila merret me ndriqim, material elektrik si dhe cdo gjë të nevojshme elektrike dhe ndriquese për cdo objekt, kompani dhe shtëpi.

Pozita: Arkatar/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Mirëpritja e klientëve dhe ofrimi i shërbimeve;
 • Këshillon klientët duke u ofruar atyre sqarime për produktet;
 • Në bashkëpunim me menaxher-in/en organizon punët dhe përkujdeset që dyqani të jetë në përputhshmëri me instruksionet e kompanisë;
 • Raporton vonesat në liferim të mallit dhe defektet e produkteve;
 • Sigurohet që çmimet e produkteve të jenë të vendosura dhe te azhurnuara;
 • Bën rregullimi dhe renditjen e produkteve sipas instruksioneve;

Kualifikimet për Arkatar/e:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm;
 • Përvojë pune në shitje ose shërbim ndaj klientëve;
 • Fleksibil dhe i/e shpjetë në zgjidhjen e problemeve;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;

Pozita: Depoist/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Bën pranimin dhe vendosjen e mallrave në depo, dhe mbajten e evidencave gjegjëse;
 • Organizon dhe rregullon depon sipas planit, si dhe bënë organizimin dhe mirëmbajtjen e stoqeve në depo,
 • Përgatitë mallrat për liferim tek blerësit,
 • Mbanë dokumentacionin e pranimeve, daljeve dhe kthimeve të mallërave,
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme.  
 • Krijues, inovativ, i shkathët dhe i orientuar drejt zgjidhjeve
 • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Patentë të vozitjes, kategori B

Informata për aplikim:

Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: ntpadria7@gmail.com duke shënuar në subjekt Pozitën për të cilën aplikoni. Afati për aplikim deri me datë: 15.05.2024. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Përjetoni rrugëtimin tuaj të karrierës në një ambient të ri dhe të freskët me Kompaninë ADRIA7 LLC. Bëhuni pjesë e një ekipi të pasionuar dhe shijoni sfidat dhe arritjet në botën e shkëlqyeshme të shitjes me pakicë!

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 21/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet