1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ofrojmë vend pune

  • Agjent/e Logjistike

Kompania e transportit BE-DA Logistik lider në fushën e transportit dhe logjistikës me vendodhje në qytetin e Prishtinës, me lokacion në lagjen Mati 1,Rr."Bahri Fazliu" Objetki Royal,Hyrja 15/12,Kati 0,nr 2 shpallë pozicione të reja pune si Agjent/e Logjistike

Aftësitë dhe kualifikimet:

  • Të dijë mesatarisht kompjuterin
  • Të dijë anglisht në nivel mesatar (ose më tepër)
  • Të ketë aftësi negociuese dhe bindëse
  • Të integrohet lehtësisht
  • Të jetë i komunikueshëm
  • Të ketë përvojë pune në këtë fushe

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në email-at si më poshtë:

job@be-da.mk 

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 21/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet