Albi Mall

Menaxher/e Marketingu

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

ALBI MALL pjese e Albi Group me kënaqësi vazhdojnë rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi MALL kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

MENAXHER/E MARKETINGU PËR QT ALBI MALL

Vendi i punës: Prishtinë

Objektivat dhe Detyrat Kryesore:

 • Krijimi dhe zbatimi i strategjisë së marketingut për Qendrën Tregtare ALBI Mall
 • Përgjegjës për përgatitjen, mirëmbajtjen dhe kontrollin e buxhetit të marketingut
 • Zhvillimi I planit të mediave, blerjen e mediave në kuadër të buxhetit të caktuar të marketingut
 • Ekzekutimin e të gjitha aktiviteteve të mediave në maksimumin e cilësisë së tij
 • Koordinon zhvillimin, prodhimin dhe shpërndarjen e materialeve audio vizuele, si dhe detyra të tjera të nevojshme për rezultatin e përgjithshëm dhe funksionimin e ekipit të marketingut
 • Përgatitja dhe mbikëqyrja e publicitetit dhe materialeve promovuese të tilla si broshura, mail-e, fletëpalosje, video promovuese, fotografi, filma dhe programe multimediale.
 • Përfshirja aktive në fushën e marketingut digjital dhe social
 • Shitja e hapësirës reklamuese
 • Të krijojë dhe të mirëmbajë listën e kontaktit të mediave, të ndërlidhura këto me individët dhe mediat;
 • Raportime relevante të lidhura me departamentin e marketingut.

KUALIFIKIMET

 • Eksperienca të mëparshme në të njejtin pozicion ose në pozicione të ngjashme që janë paralele.
 • Diplomë Universitare në Marketing dhe Komunikim ose në fushën e Mardhënieve Publike
 • Proaktivitete dhe iniciativa të reja, të ketë dëshirën për të mësuar dhe zhvilluar ide të reja
 • I përgjEgjshem, serioz dhe fleksibil me aftësinë për të bashkëpunuar dhe të jetë efektiv me nivele të ndryshme të stafit
 • Komunikim të skelqyer në Anglisht, në gjuhën e folur dhe atë të shkruar.
 • Aftësi kompjuterise si dhe përvetësim të paketës Microsoft Office.

TAGS:  AlbiPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1795
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC