1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Lily's Cafe and Restaurant hapë konkurs për pozitën:

  • Kamarier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Njohuri të gjuhës angleze.
  • Njohja e punës me kompjuter.
  • Aftësi të mira komunikative.
  • I/e motivuar për punë.
  • Aftësi për punë nën presionin e kohës.
  • Aftësi të mira organizative.

Të gjithë të interesuarit/at të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në email-in info@lilyscafeandrestaurant.com

apo përmes numrave kontaktues 049-280-265 / 048-494-007

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet