1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Administrate & Operations

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Menaxhimin e furnizimeve dhe blerjeve,
  • Mbikëqyrjen e punëve teknike të zyreve,
  • Përcjelljen e aktiviteteve në aeroport.
  • Përfshirje aktive në detyra të ndryshme ditore

Kualifikimet e Kërkuara:

  • Përvojë të mëparshme në rolin e administrimit të operacioneve,
  • Aftësi organizative
  • Aftësi të komunikimit dhe negociimit.

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit 'Apliko Këtu'

Kategoria Administratë
Skadon 21/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet