Think B

Dizajner/e grafik/e, Social Media Manager

	 	 

Dizajner/e grafik/e & Social Media Manager

ThinkB është kompani e marketingut e cila ka klient të industrive të ndryshme, ThinkB merret me menaxhim të rrjeteve sociale, marketing digjital, PR dhe Komunikim dhe organizim të eventeve dhe ngritje të fondeve.

ThinkB hap dy pozita të punës: Dizajner Grafik dhe Social Media Manager

Dizajner/e Grafik

 • Dizajnon dhe krijon punime të ndryshme sipas kërkesave të kompanisë
 • Propozon ide dhe koncepte kreative për klientet
 • Kontribuon në Strategjinë e marketingut të klientëve
 • Përcjellë punët që i caktohen nga personi menaxheri i projekteve
 • Dizajne Adhoc
 • Dizajnimi i katalogëve, broshurave, fllajerave, posterave, sipas kërkesave të klientit
 • Të ketë përvoje pune në këtë fushë
 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të jetë energjik
 • Të ketë njohuri në Adove Photoshop, Illustrator, InDesign ose Corel Draw

Social Media Manager

 • Përvojë pune në menaxhim të rrjeteve sociale
 • Të jetë kreativ/e
 • Të ketë pervojë në menaxhim të kampanjave në Facebook/IG, Twitter dhe Linkedin
 • Te ketë përvojë në përdorimin e Business Manager
 • Të ketë pervojë në Analytics si dhe në raportim të performancës
 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të jetë energjik

Të interesuarit për pozitat e hapura, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mailit: info@think-b.net  me subject line ‘Graphic Designer’ ose ‘Social Media Manager’.  

*Për pozitën e Graphic Designer ju lutem bashkangjitni edhe portfolion.

TAGS: Think-BPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3084
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC