1

Punëtorë për Dyer dhe Dritare (10)

Ruaj
Kastrati Commerce
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania KASTRATI COMMERCE me seli në Prizren  shpallë konkurs për 

  • (10) Puntorë për Dyer dhe Dritare 

Kushtet për Aplikim:

  • Të kenë iniciativë dhe kreativitet lidhur me procesin e punës,
  • Nuk kerkohet pervoje pune
  • Të posedoj aftësi për të punuar në grup dhe aftësi për të ju përshtatur ndryshimeve eventuale.

Të interesuarit të  kontaktojnë në Nr.Tel +383 49 530 800 apo te paraqiten fizikisht ne zyret tona të cilat gjinden në rrugen Autostradë Dr. Ibrahim Rugova, Prizren.

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet