1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ekipa e Postman po rritet! 

Postman hap konkurs pune për:

Pozita: DEPOIST

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Etiketimi dhe shënjimi i dërgesave për t'u siguruar që ato dërgohen në destinacionin e duhur.
  • Pranimi dhe kontrollimi i saktësisë dhe plotësisë së dokumentacionit për çdo dërgesë për të siguruar që informacioni është i saktë dhe i plotë.
  • Menaxhimi i inventarit të dërgesave dhe paketave për të siguruar që mallrat janë të organizuara dhe të arrinë në kohë.
  • Bashkëpunimi me korierët për tu siguruar që dërgesat të dërgohen në mënyrë të sigurt dhe në kohën e duhur.
  • Raportimi për çdo sfidë ose çështje që mund të ndodhë gjatë procesimit të dërgesës.

Kualifikimet:

  • Përvojë pune ne depo është një avantazh.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.

Bëhuni pjesë e ekipit tonë duke aplikuar përmes e-mailit:

hr@postman-ks.com

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet