1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Visor L.L.C. shpallë konkurs për këto pozita:

  • Mjeshtër të prodhimit të dyerve dhe dritareve nga Alumini dhe Pvc,
  • Punëtorë/ Ndihmës në prodhimin e dyerve dhe dritareve nga Alumini dhe Pvc,
  • Monter në terren
  • Depoist

Kualifikimet e kërkuara:

  • Së paku shkollimi i mesëm i përfunduar
  • Aftësi të mira për punë në grup
  • Të këtë përvojë të punës
  • Të punojë me orar të rregulltë brenda dhe jashtë Kosovës.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email-it a.agani@visor.al apo përmes numrit kontaktues 048-900-286.

Lokacioni: Parku i Biznesit Drenas

Kategoria Prodhim
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet