1

Shankist, Skarist, Kamarier, Kuzhinier

Ruaj
ENI Fast Food
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fast Food Eni Fushë Kosovë shpallë konkurs për

  • 1 Kuzhinier
  • 1 Skarist
  • 1 Kamarier
  • 1 Shankist

i/e cili duhet ti plotësoj këto kushte:

  • Përvoje pune: (e preferushme)
  • Shkathesi te mira organizative
  • Aftesi te mira te komunikimit verbal
  • Mosha: mbi 19 vjeçare

Fast FOOD ENI kërkon persona të cilët janë shumë bashkëpunues dhe punojnë konfor interesit të përbashkët dhe në dobi të klientit për shërbime cilësore...ne ofrojme kushte shume te mira te punes per nje periudhe afatgjate.

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit 044 805 240

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet