1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
NG Beauty Center po kërkon profesionistë të talentuar dhe të kualifikuar në lëminë e estetikës! 
Konkursi është i hapur për pozita të lira pune për njohës të fushave si vijon:
 • Manikyr, 
 • Pedikyr, 
 • Depilim, 
 • Lashes
 • Aplikim filler & botox, 
 • Tretmane fytyre ,

si dhe çdo gjë tjetër që lidhet me lëminë e estetikës!

E hapur për bashkëpunime
 
Kushtet që kandidatët duhet të kenë janë:
 • Eksperienca e punës,
 • Trajnimi dhe qertifikimi
 • Aftësia për të punuar në grup dhe nën presion,
 • Aftësia për permbushjen e qëllimeve dhe objektivave,
 • Aftësia komunikuese shumë e mirë 
 • Të njoh gjuhën angleze - përparësi,
Bëhu pjesë e mrekullisë!
Apliko: 
Tel: 048 88 77 33 ose na shkruani në rrjetet tona sociale
Ig: @ng_beautycenter
Fb: NG beauty Center

Kategoria Industri të Shërbimit
Skadon 22/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet