1
PREMIUM PLUS

Mësimdhënës/e të Gjuhës Gjermane (Prishtinë)

Ruaj
The Cambridge School
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE
Mësimdhënës të Gjuhës Gjermane (Prishtinë)

Kualifikimet:

  • Fakulteti i Gjuhës Gjermane
  • Përvoja e punës (e preferueshme)
  • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira
  • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme ndër-personale dhe të komunikimit
  • Të ketë shkathtësi të shkelqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës

Përgjegjësitë:

  • Planifikimin, përgatitjen dhe dhënien e mësimit një game të grupeve dhe moshave;
  • Përgatitjen dhe mbajtjen e testeve, dokumenteve të provimeve dhe ushtrimeve;
  • Vlerësimin dhe dhënien e informatës kthyese të përshtatshme mbi punën e studentit;
  • Hartimin, shkrimin dhe prodhimin e materialeve të reja, përfshirë resurset audio dhe vizuale;
  • Organizimin dhe përfshirjen në aktivitete sociale dhe kulturore, trajnime, gara sportive, kuize dhe aktivitete tjera.

Kandidatët duhët të dërgojnë CV-në e tyre (bashkangjitur një foto) dhe dokumentet tjera relevante përmes butonit Apliko Këtu në e-mail adresën hr@cambridge-ks.com

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 21/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet