1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ekipa e Postman po rritet! 

Postman hap konkurs pune për: Korrier

Vendi i punes: Malisheve

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Bën selektimin dhe skenimin e dërgesave të pranuara.
  • Organizon porositë hyrëse në bazë të rrugëve dhe adresave të dërgimit.
  • Siguron dorëzimin e saktë dhe në kohë të të gjitha porosive, duke iu përmbajtur rregullave postare dhe standardeve të shërbimit.
  • Telefonon dhe shperndane dergesat ne adresat e sakta te klieteve.
  • Sigurohet që të gjitha kërkesat dhe ankesat e klientëve të trajtohen me respekt dhe në kohën e duhur.
  • Bashkëpunon me kolegët dhe mbikëqyrësit për të optimizuar rrugët e dorëzimit, për të zgjidhur çështjet e dorëzimit dhe për të përmirësuar efikasitetin e përgjithshëm dhe kënaqësinë e klientit.
  • Njohja e terenit perkates, I cili I caktohet nga mbikëqyrësi.

Kualifikimet:

  • Përvojë pune në fushën e shërbimeve postare është një avantazh.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.
  • Patent shofer me Kategori B (e obliguar)

Bëhuni pjesë e ekipit tonë duke aplikuar përmes e-mailit:

hr@postman-ks.com

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Malishevë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet