1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Seven – Fast Food and Pasticeria, me lokacion në Prishtinë, si pjesë e zhvillimit është në kërkim të mbushjes së vendeve të lira të punës:

  • Shitëse të akulloreve (1)
  • Pasticiere (1)

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë të kryer së paku shkollimin e mesëm
  • Të ketë njohuri ne mjetet elektronike per pregaditjen e ushqimeve;
  • Te kete njohuri / përvojë të punës për poziten perkatese
  • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhe ngarkesës në punë;
  • Të ketë mirësjellje dhe etikë pune;
  • Aftësi komunikuese, kreativitet dhe vetëiniciativë.

Të gjithë kandidatët e interesuar, të lajmërohen në numrat e telefonit apo +383 44 785 206

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 21/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet