1
PREMIUM

Mekanik, Ndihmës Mekanik, Elektricist

Ruaj
Truck Trans
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PËR VENDE TË LIRA TË PUNËS

Truck Track LLC  me seli në Fushë Kosovë,  Vragoli shpall konkurs për vende të lira të punës, në këtë pozitë:

Mekanik , ndihmes mekanik , elektricist,   - Pozita të lira. (mjeshter (mekanik) per servisimin ,  Kamiona   Scania , Mann , Iveco ,Volvo ,Actros .  

Kriteret e kerkuar:

  • Prevoje e punes 
  • Aftësi të mira komunikuese.
  • Bashkepunues ( I pershtatshem per pune grupore)
  • Fileksibil ne kryerjen e puneve.
  • Patentë shofer .KATEGORIA ,,B”

Kandidatët, gjithashtu duhet të bashkangjesin dhe keto dokumente:

  • CV dhe dokumente të tjera mbështetëse mbi kualifikimin profesional.
  • Dokument identiteti.
  • Dokumentin që vërteton punën  dhe detyren dhe referenca te kryer më parë (librezë pune, vërtetim nga punëdhënësi).Jo e domosdodhme

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, aplikacionet pranohen vetëm në email  trucktrans.service@gmail.com

Kandidatet te cilet nuk kane mundesi me dergu CV ne email mund te kontaktojne ne numer telefoni 044/123-500 , cdo dite pune nga ora 8-30 deri 17-00

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

 

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet