1
PREMIUM

Mirëmbajtës/e, Enëlarës/e, Ndihmës Kuzhine, Kamarier/e

Ruaj
Soma
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Restauranti Soma shpallë konkurs për pozitat:

  • Mirëmbajtës/e
  • Enëlarës/e
  • Ndihmës Kuzhine
  • Kamarier/e

Kualifikimet e kërkuara:

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.
  • Aftësi të mira të punës në grup.
Për të aplikuar për pozitat Mirëmbajtës/e dhe Enëlarës/e kontaktoni në numrin e telefonit: +38349300926
Për të aplikuar për pozitat Ndihmës Kuzhine dhe Kamarier/e kontaktoni në numrin e telefonit: +38346776680 ose +38348636613
 

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 17/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet