1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fast Food BelAmi shpallë konkurs për këtë pozitë:

Delivery (mbi moshen 18 vjecare)

Kualifikimet dhe përgjegjësitë: 

  • Të ketë sjellje të mirë,
  • Të jeteëi shpejtë dhe i adaptueshëm në punë me fluks
  • Aftësi për punë ekipore

Orari i punës:

  • 4 orë
  • 6 orë ose
  • 8 orë

Të gjithë të interesuarit mund te aplikojnë përmes butonit APLIKO apo numrit të kontaktit 044133848 ose 049133848 

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 18/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet