1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Pune / Kuzhiniere

Jemi në kërkim të një kuzhinjere (F) me përvojë pune e cila do të përgadis/gatuaj ushqim për 25 persona.

Pozita është e hapur për në qytetin e Lipjanit, prandaj aplikuesit duhet të organizojnë transportin e tyre.

Ofrohet pagesë e kënaqshme,kontratë pune, kontribute pensionale.

Puna ofrohet për periudhë të gjatë kohore,në një ambient super modern pune dhe me kolektiv bashkëpunues.

DETYRAT KRYESORE:

  • Të përgatitë ushqimin që I caktohet në bazë javore.
  • Të sigurohet që kuzhina të jetë e furnizuar me produkte (ushqimore,higjenike).
  • Të sigurohet që ushqimi është në rregull para servimit.
  • Mirëmbajtja e nivelit të lartë të pastërtisë së kuzhinës dhe paisjeve.

VËREJTJE: Dërgoni CV tuaja duke theksuar përvojat tuaja të mëhershme në email:

paradiso@paradiso-kos.net ose në nr. 049 252 438 (Nga ora 08:00 - 17:00).

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 18/05/24 (28 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet