1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 POZITA TË LIRA PËR ING – GRAD KROACI

DEKRA Arbeit po kërkon profesionistë të fushës së ndërtimit për kompaninë partnere, ING GRAD! 

ING GRAD është një kompani lidere në industrinë e ndërtimit me përvojë shumëvjeçare në fushën e ndërtimit. Nëse je gati të bëhesh pjesë e një ekipi të fuqishëm në fushën e ndërtimit, kemi disa vende të lira për pozita të ndryshme në Kroaci:

  • Punëtor Fasade
  • Murator 

Informata shtesë në lidhje me punen:

Kontrata e Punës

  • Kontratat janë afat gjate, fillimisht një vit. Pas një viti punë, ING GRAD ndihmon në procesin e bashkimit familjar.

Akomodimi dhe benefitet e tjera

  • Akomodimi është i paguar dhe i siguruar nga kompania
  • Një shujt mbulohet nga kompania
  • 2-3 herë në vit mbulohen shpenzimet e transportit Kroaci Kosovë dhe anasjelltas
  • Bonuse të ndryshme shtesë gjatë vitit.

Rishikimi i Pagesës

Rishikimi i pagesës ose rritja e mundshme e pagës pas periudhës së vlerësimit fillestar prej 6 muajsh do të jetë individual, në varësi të performances dhe cilësisë së punës.

Afati

  • Nuk ka afat të caktuar, por kërkojmë të plotësojmë pozitat sa më shpejt të jetë e mundur.

Nëse jeni të interesuar, aplikoni tani duke na kontaktuar në info.ks@dekra.com 049 976 999 apo 049 854 999 dhe bëhu pjesë e një ekipi profesional në industrinë e ndërtimit! 🏗👷👷

Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 18/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Jashtë Vendit
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet