1
PREMIUM

Section Manager, Arkatar/e, Asistent/e i/e Shitjes, Depoist, Mirëmbajtëse

Ruaj
LC Waikiki Retail Company
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Bëhuni pjesë e ekipës tonë, si:

  • Section Manager (PRIZREN)
  • Staf Dyqani – Arkëtar-e, Asistent-e Shitjeje Prizren dhe
  • Depoist (Fushë Kosovë)
  • Mirëmbajtëse (Prizren)

Mënyra e aplikimit:

Dërgoni CV apo të dhënat tuaja (Emri, Mbiemri, Nr Telefoni dhe Pozita) në email adresën: 

Hr-kosovo@lcwaikiki.com apo direkt në pikat në Prizren, rruga “Tirana”, tek GALERIA shopping mall ose Fushë Kosovë, (zona industriale përball Lesna, në rrugën për tek Kolegji AAB)

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 17/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet