1
PREMIUM PLUS

Ndihmës në Prodhim dhe Montim të Mobiljeve (5), Shitës/e në Showroom (2)

Ruaj
Dekor
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Dekor është fabrikë e prodhimit të kuzhinave dhe mobiljeve me përvojë mbi 30 vjeqare, një pioner në industrinë e prodhimit të mobiljeve në vend dhe më gjerë, si një lider i dëshmuar në industri duke shfrytëzuar makineritë me teknologjitë më të fundit në të gjithë procesin e punës, nga dizajni fillestar i idesë, projektimi dhe definimi interaktiv me klientin, e deri në realizimin përfundimtar të produktit. Jemi duke kërkuar kandidat të interesuar për pozitat e hapura të punës;

 • 5+ ndihmës në prodhim dhe montim të mobiljeve.
 • 2 Shitës/e në Showroom

Përgjegjësitë dhe Detyrat për pozitën e Ndihmësit në Prodhim:

 • Eksperiencë pune në pozitë të ngjashme
 • Aftësi për të punuar në një ambient ekipor
 • Përgjegjshmëri dhe precizion në punë

Përgjegjësitë dhe Detyrat për pozitën e Shitës/e:

 • Pranimi dhe këshillimi i klientëve në zgjedhjen e mobiljeve
 • Menaxhimi i porosive dhe ruajtja e marrëdhënies pozitive me klientët
 • Preferohet njohja e gjuhës angleze
 • Shkathtësi komunikimi dhe prezantimi

Disa nga përfitimet që ofron kompania jonë, janë:

 1. Ambient shumë komod dhe të përshtatshëm të punës, në të cilin ju do keni mundësinë të eksperimentoni lirshëm me kreativitetin dhe idetë tuaja
 2. Stabilitet të pa konkurrent dhe kontratë afatgjate me pagë mbi mesataren
 3. Mundësi reale të avancimit profesional dhe rritjes së pagës
 4. Shuajta e drekës e paguar brenda kompanisë

Për të aplikuar, klikoni butonin "Apliko Këtu" ose dërgoni CV-në tuaj në: info@kuzhinatdekor.biz

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Kategoria Industri e Përpunimit të Drurit
Skadon 17/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet