1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Vend i lirë pune: Shofer(Kategoria C)

Lokacioni: Fushë Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Drejton kamionin për të transportuar mallra, sipas nevojave te kompanisë;
  • Është përgjegjës për vlerën dhe për cilësinë e mallrave të ngarkuar në Depo, sipas dokumenteve të përgatitura nga personat përgjegjës;
  • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar dhe mallin e dorëzuar te klienti;
  • Kontrollon automjetin sipas ligjit të sigurisë së ecjes në rrugë, para se të niset për udhëtim.
  • Njofton përgjegjësit e transportit për çdo parregullsi që mund të jetë në automjet.

Kualifikimet

  • Të posedoj patent shofer në kategorinë C;
  • Së paku 3 vjet përvojë pune, në vozitje të automjeteve me kategori të rëndë;
  • Diplomë e shkollës së mesme.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke klikuar në Butonin "APLIKO". Vetëm kandidatët që do të përzgjidhen në listë të ngushtë do të kontaktohen.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 16/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet