1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Radio Taxi Roberti hapë konkurs për:
  • Shofer 
Detyrat dhe kualifikimet:
  • Të posedojë patentë shofer kategoria B.
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese.
  • Preferohet të ketë përvojë pune të mëhershme.
  • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes
Numri Kontaktues
  • 045-531-386

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 15/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet