1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Credica LLC si rezultat i zgjerimit të aktivitetit të saj kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për pozitat:

  • Praktikant/e 

(Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjilan, Mitrovicë) 

Përgjegjësitë kryesore për Praktikant/e: 

Ndihmon Zyrtarët Ligjorë dhe Zyrtarët për mbledhjen e kredive jo-performuese: 

  • Të kontaktoj dhe menaxhoj në baza të rregullta klientët në portfolion e saj/ tij; Të bëj vizita të rregullta në terren te klientët dhe organet e përmbarimit të përcaktuar në portfolion e saj/tij; 
  • Të bëj vlerësimin e ekspozimeve kreditore jo-performuese me maturi dhe profesionalizëm dhe të propozoj zgjidhje adekuate;

Kërkesat për: 

  • Diplomë Universitare (e preferuar në Juridik, Ekonomik, Administrim Biznesi ose të ngjashme), ose;
  • Të jetë në vitin e fundit apo të ketë përfunduar rishtazi studimet në Fakultetin Juridik ose Ekonomik.

Për të gjitha kategoritë: 

  • Aftësi të shquara komunikimi, organizative dhe analitike;
  • I/E dedikuar dhe vetëmotivuar për sukses;
  • Njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office (posaçërisht Excel dhe Word); Të posedoj Patent Shoferi në kategorinë “B”.

Të dhënat: 

Pozitat: Praktikant/e 

Vendndodhja: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjilan, Mitrovice; 

Kontrata: Sipas Ligjit të Punës (Puna Praktike është me pagesë) 

Aplikimet mbyllen: 15 Maj 2024 

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në dhe dokumentet tjera përcjellëse edhe në e-mail adresën:  hr@credica.org

Kategoria Ligj & Legjislacion
Skadon 15/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet