1
PREMIUM

Agjente e Shitjes (Albi Mall, 2), (Prishtina Mall, 2)

Ruaj
Skechers
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mercury Sports-Skechers shpall konkurs për 

  • Agjente e Shitjes ne dyqanin SKECHERS

2 Vende të lira në Albi Mall

2 Vende të lira në Prishtina Mall

Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Mirëpret dhe shërben klientin;
  • Udhëzon klientët dhe jep sugjerime dhe informata rreth produkteve;
  • Shitja produktive dhe prezantimi i ofertave;
  • Rregullimi, mirëbajtja dhe pozicionimi i produkteve sipas standardeve të brendit;
  • Aftësi per komunikim;

Orari i punës: 6 orë 30 minuta

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu", apo përmes email-it: skecherskosova@gmail.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 15/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet