1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë, Gjilan, Fushë Kosovë, Ferizaj  një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

Të hapura për aplikim janë vetëm pozitat për qytetin e Prishtinës dhe Fushë Kosovës

POZITA:     

 • 6x Shankiste                      
 • 2x Ndihmëse Kuzhiniere     

LOKACIONI:                       SHESH, RRUGA B

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

 • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
 • Mirembajtja e vendit te punes

POZITA:     

2x Shankiste                    

LOKACIONI:                       FUSHË KOSOVË

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

 • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
 • Mirembajtja e vendit te punes

POZITA:     

1x Shankiste                      

1x Ndihmëse Kuzhiniere      

1x Delivery 

Pozitat për qytetin e Gjilanit janë plotësuar  

LOKACIONI:                       GJILAN

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

 • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
 • Mirembajtja e vendit te punes

POZITA:     

2x Delivery          

Pozitat për qytetin e Gjilanit janë plotësuar           

LOKACIONI:                       FERIZAJ

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

 • Shperndarje e porosive me veture.
 • Korrektesi dhe shkathtesi gjate orarit te punes.
 • Miresjellje me klientet.
 • Mirembajtje e mjeteve dhe vendit te punes.

Të interesuarat mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu", linkut https://forms.gle/Nh9nuRU5PrGE7TDW9 ose në numrat e telefonit

+383 49 699 677

+383 48 500 664

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 18/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet