1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS PUNE
 
Jemi duke kërkuar një agjente të shitjes për të bashkëpunuar në ekipin tonë.
 
Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Identifikimi dhe përfshirja e klientëve të rinj
 • Këshillimi dhe ndihmimi i klientëve në zgjedhjen e paketave dhe destinacioneve të udhëtimit
 • Organizimi i detajeve të udhëtimit për klientët, përfshirë biletat e fluturimeve, akomodimin dhe aktivitetet e tjera
 • Menaxhimi i rezervimeve dhe pagesave të klientëve
 • Zbatimi i strategjive të shitjes për të arritur objektivat e shitjeve të caktuara
 • Përmirësimi i përvojës së klientit duke siguruar një shërbim të shkëlqyer dhe ndjekje pas shitjes
Kualifikimet e nevojshme:
 • Përvojë pune të shkëlqyer e më shumë se 2 vjet në pozicionin e Agjentit të Shitjeve në industrinë e udhëtimeve
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe marrëdhënie ndërpunuese me klientët
 • Aftësi të shkëlqyera të organizimit dhe menaxhimit të kohës
 • Aftësi për të punuar në një ambient të shpejtë dhe të stresuar
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze (e folur) është një avantazh
Oferta:
 • Pagë konkurruese
 • Bonuse në shitje
 • Kontrata sipas ligjeve në fuqi!
Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në emailin: erionbelitravel@gmail.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 16/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet