1

Arkatar/e dhe Sektorist/e në Market (2) (Roganë, Komuna e Kamenicës)

Ruaj
Beta Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Përshkrimi I Punës                                                      

Lokacioni: Roganë, Komuna e Kamenicës

Beta Market shpall konkurs për 2 vende të lira të punës:

Arkatar/e dhe Sektorist/e në Market – (2 Vende te Punes)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Kominikues dhe përgjegjës ndaj klientit;
  • Përgjegjës për mirëmbajtjen e sektorit;
  • Ndjekja dhe zbatimi i udhëzimeve të tregtimit në sektorin e tij/saj;
  • Organizimi i pozicionimit dhe paraqitjës së produkteve në sektorin e tij/saj;
  • Organizimi dhe propozimi i porosive për pergjegjësin e tij/saj;

Kualifikimet:

  • Aftësi të mira komunikuese
  • Eksperiencë pune si Arkatar/e apo Sektorist/e ështe e preferueshme;
  • Shkolla e Mesme;

Të interesuarit të na kotnaktojnë apo dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com

Afati i aplikimit është deri me datën 17 Maj 2024 ora 17:00.

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 17/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Dardanë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet