1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PËR VEND TË LIRË TË PUNËS PËR POZICIONIN “DEPOIST”

Studio Moderna është kompani internacionale që operon në mbi 20 vende të botës me përvojë pune me më shumë se 30 vite. Brendet tona të mirënjohura ndërkombëtarisht janë: Dormeo, Delimano dhe Rovus.

Bashkohuni me një ndër kompanitë më elitare në Kosovë që ofron ambient të këndshëm dhe komfort pune si dhe kushte për zhvillim karriere.

Pozita e punës: Depoist

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Përgatit porositë e mallrave për dyqane dhe konsumatorë;
 • Bën përgatitjen për daljen e mallit nga depoja dhe organizimin e liferitmit të mallit;
 • Asiston në shkarkimin e mallit të importuar, duke numëruar dhe kontrolluar gjendjen dhe cilesinë e mallit të pranuar;
 • Klasifikon dhe organizon mallin  në depo sipas natyërs së mallit;
 • Raporton te Menaxheri i Depos për mallin e dëmtuar;
 • Merr pjesë në regjistrim të inventarit/mallit duke kryer numerime fizike sipas kërkesës së Menaxherit të Depos;
 • Mban përgjegjësi për mirëmbajtjen e vendit të punës;
 • Zbaton detyra të tjera të përcaktuara nga Menaxheri i Depos.

Kriteret:

 • Të ketë përfunduar shkollën e mesme;
 • Preferohet të ketë përvojë pune si depoist ose në një rol të ngjashëm;
 • Të posedojë patentë shoferi (valid) të kategorisë B (Obligative);
 • Të ketë aftësi të mira të punës në ekip;
 • Të ketë aftësi të mira të planifikimit dhe organizimit të punës;

Për të aplikuar, shënoni në “Subject” emrin, mbiemrin dhe pozicionin e punës për të cilin aplikoni, si dhe dërgoni CV-në tuaj në adresën e emaili-it apliko.ks@studiomoderna-sa.com

Për më shumë informata mund të drejtoheni në zyret tona në Studio Moderna Kosovë Sh.p.k,  Rr.Ukshin Hoti, C3/3B, #120, Prishtinë – Kosovë.

 

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 15/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet