1
PREMIUM

Recepsionist/e, Kamarier/e, Mirëmbajtës/e, Enëlarës/e

Ruaj
Venus Hotel
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Recepsionist/e

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Mirëpret  dhe përshëndes mysafirët
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e hotelit dhe tarifat
 • Bashkëpunon me stafin
 • Menaxhon rezervimet e dhomave
 • Monitoron vizitorët në hotel
 • Zbaton rregullat dhe politikat e hotelit

Kriteret:

 • Njohja e gjuhës angleze obligative
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)
 • Vëmendje në detaje dhe saktësi
 • Pamje dhe qëndrim professional
 • Diploma e shkollës së mesme, diploma universitare përparësi
 • Eksperiencë në komunikim me mysafir / klient, mundësisht në një mjedis mikpritës

Pozita: Kamarier/e  

Detyrat dhe përgjegjsitë: 

 • T'i mirëpres mysafirët 
 • T'i informoj mysafirët rreth menysë dhe të bëj rekomandime sipas nevojës. 
 • Të merr porosinë si dhe të servoj ushqimin dhe pijet e kërkuara. 
 • Të sigurohet gjatë gjithë kohës që mysafirët të jenë të kënaqur me shërbimin si dhe të përgjigjet 
 • në mënyrë profesionale ndaj çdo kërkese të tyre. 
 • Të kryej detyrat që i caktohen. 

Kriteret:

 • Njohja e gjuhës angleze obligative. 
 • Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese. 
 • I/e motivuar për punë. 
 • Përvojë Pune 

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në,  në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com , ose fizikisht në Venus Hotel (Magjistralja Prishtinë-Lipjan).


Pozita: Mirëmbajtës/e

 • Të jetë energjik/e dhe i/e motivuar  për punë
 • Të ketë aftësi të punës në ekip
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)

Pozita: Enëlarës/e

 • Të ketë aftësi të mira organizative
 • Të jetë energjik dhe i/e motivuar
 • Të ketë aftësi të punës në ekip
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në,  në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com , ose fizikisht në Venus Hotel (Magjistralja Prishtinë-Lipjan).

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 15/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet