1
PREMIUM PLUS

Depoist, Teknik i Sistemeve, Inxhinier i Sistemeve

Ruaj
INET SHPK
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

INET është në kërkim të personave të kualifikuar për plotësimin e pozitave:

 • Depoist,
 • Teknik i Sistemeve,
 • Inxhinier i Sistemeve

Depoist

 • Bën pranimin dhe vendosjen e mallrave në depo, dhe mbajten e evidencave gjegjëse;
 • Organizon dhe rregullon depon sipas planit, si dhe bënë organizimin dhe mirëmbajtjen e stoqeve në depo,
 • Përgatitë mallrat për liferim tek blerësit,
 • Mbanë dokumentacionin e pranimeve, daljeve dhe kthimeve të mallërave,
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Teknik I Sistemeve

 • Bën shtrimjen e kabllove për sistemet adekuate,
 • Instalimin e paisjeve të sigurisë,
 • Servisimin e sistemeve të sigurisë,
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Inxhinier I Sistemeve

 • Bën konfigurimin e sistemeve adekuate,
 • Instalimin e paisjeve të sigurisë,
 • Servisimin e sistemeve të sigurisë,
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Mënyra e Aplikimit:
Kandidatët e interesuar,  mund të konkurojnë duke dërguar CV-në e tyre përmes butonit 'Apliko Këtu' ose në adresën e emailit: info@inetkosova.com

Kategoria Inxhinieri
Skadon 16/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet