1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozicioni: Praktikant/e Dizajner Grafik

Përshkrimi i Punës:

Ne jemi në kërkim të një praktikanti/e në fushën e dizajnit grafik për të bashkëpunuar me ekipin tonë kreativ në ONIMA. Si praktikant/e dizajner grafik, do të përfshiheni në krijimin e përmbajtjes vizuale të cilat do të shërbejnë për të promovuar produktet dhe shërbimet tona, si dhe të klientëve tanë.

  1. Krijimi i materialeve të dizajnit për mediat sociale, përfshirë postimet, pamjet e kopertinave, dhe reklamat e grafiku të animuar.
  2. Ndihma në zhvillimin e materialeve të dizajnit për uebfaqet, duke përfshirë dizajnin e elementeve grafike si ikonat, grafikat, dhe imazhet e produkteve.
  3. Ndihma në krijimin e materialeve të dizajnit për printim, përfshirë broshura, letërheqje, dhe kartvizitat e biznesit.
  4. Përdorimi i softuerëve të dizajnit të grafikës si Adobe Photoshop, Illustrator dhe për krijimin e përmbajtjes së dizajnit.
  5. Bashkëpunimi me ekipin tonë për të kuptuar dhe përmbushur kërkesat e klientëve nëpërmjet dizajnit grafik.

Kualifikimet:

  • Student/e ose diplomuar në fushën e dizajnit grafik ose një fushë të ngjashme.
  • Përvojë e njohurive bazë në softuerët e dizajnit të grafikës si Adobe Photoshop, Illustrator
  • Aftësi kreative të shprehura në portofolion e punëve të mëparshme të dizajnit grafik.
  • Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi në një mjedis ekipor.
  • Dëshira për të mësuar dhe zhvilluar shkathtësitë në fushën e dizajnit grafik.

"Si praktikant në ONIMA, ju do të përfitoni nga një ambient punësor i frytshëm dhe një platformë e shkëlqyer për të zhvilluar shkathtësitë tuaja në fushën e dizajnit grafik. Këtu janë disa nga benefitet që do të përfitoni duke qenë pjesë e ekipit tonë:

Mësimi i drejtpërdrejtë nga profesionistët: Do të keni mundësinë të bashkëpunoni dhe të mësoni nga një ekip me përvojë të gjerë në industrinë e dizajnit grafik. Profesionistët tanë do të jenë në dispozicion për të ndihmuar në zhvillimin tuaj dhe për të ofruar udhëzime të vlefshme për të pasur sukses në karrierën tuaj të ardhshme.

Projekte të shumta dhe të ndryshme: Do të angazhoheni në projekte të ndryshme që do të ju japin mundësinë të eksploroni dhe të zhvilloni shkathtësitë tuaja nëpërmjet një varieteti të gjerë të medieve dhe platformave të dizajnit. Kjo do të rrisë përvojën tuaj dhe do të ju bëjë më të përshtatshëm për sfidat e karrierës në të ardhmen.

Marrëdhënie të fortë pune: Ne vlerësojmë ekipin tonë si një familje, dhe kemi një kulturë të punës së bashkuar dhe të ndihmës së reciprokës. Ju do të jeni në një mjedis të mbështetjes dhe të inkurajimit, duke punuar bashkë me profesionistë të talentuar dhe të motivuar.

Mundësi për të ndikuar: Edhe si praktikant, do të keni mundësinë për të dhënë kontributin tuaj në projekte të rëndësishme dhe për të ndikuar në strategjitë kreative të kompanisë. Ne vlerësojmë idetë dhe perspektivat e reja, dhe ju inkurajojmë të sillni energjinë dhe kreativitetin tuaj në punën tonë të përditshme.

Duke qenë pjesë e ONIMA, ju do të përfitoni nga një ambient stimulues dhe një përvojë e vlefshme në industrinë e dizajnit grafik. Ne jemi të përkushtuar në zhvillimin tuaj dhe në sigurimin e një rruge të qartë për suksesin në karrierë. Aplikoni sot për të filluar udhëtimin tuaj në botën e dizajnit grafik me ONIMA!"

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV e tyre në email: office@onima.co

 

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 15/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet