1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Kompania:                 SushiCo Kosova Sh.P.K

Afati për aplikim:       Deri më: 16/05/2024

Për kompaninë

SushiCo Kosova Sh.P.K është kompani e themeluar në vitin 2018 dhe është partner i franshizës SushiCo.

Pozitat (4 vende te punës ):     

               Ndihmës kuzhinier/e 

               Enëlarëse

Pozita: Ndihmës kuzhinier(1), Ndihmës kuzhiniere(2)

Detyrat dhe përgjegjësitë për ndihmës kuzhinier 

  • Pergatitja e ushqimeve;
  • Pergatitja e lëndes së parë për produkte ushqimore; 
  • Mirëmbajtja e vendit të punës;
  • I permbahet standarteve te higjenes dhe pastertise se restorantit;
  • Sipas kërkesës së mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.  

Pozita: Detyrat dhe përgjegjësitë për enëlareses 

  • Të ketë njohuri rreth fushës së shërbimit dhe hotelerise.
  • Të ketë përvojë pune,
  • Të ketë deshirë dhe ambicie për të punuar,

Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur.

Kandidatët që plotësojnë kriteret e lartcekura, luten që CV’të e tyre t’i dërgojnë përmes butonit 'Apliko Këtu' ose në e-mailin: info@sushicokosova.com

+38345555562;  +38344764444

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 16/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet