1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ZYRA PËRMBARIMORE VAIS LAW SHPALL VENDE TË REJA PUNE 

Pozita që shpallet

 • ASISTENTE NE FINANCA (1 pozitë) 

Kualifikimet minimale te kërkuara:

 • Fakulteti Ekonomik;
 • Preferohet të ketë përvojë pune ose te jetë ndjekës/e e trajnimeve dhe çertifikimeve në financa dhe kontabilitet;
 • Dëshirë dhe aftësië që të punon si pjesë e ekipit;
 • Aftësia që ti përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës dhe kërkesave të ndryshueshme të detyrave të punës;
 • Njohuri te mira në Microsoft Office (word, excel, outlook);
 • Njohuri mesatare te gjuhes Angleze; 
 • Të kenë aftësi të komunikimit dhe prezantimit;
 • Të kenë aftësi të planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Të kenë aftësi të menaxhimit të kohës;
 • Pantent shofer (B), e preferuar;

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në dhe kopjen e diplomës/certifikatës së notave. Dokumentet e kërkuara duhet të dërgohen ne e-mail adresën: infovaislaw@gmail.com

Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet sipas përshkrimit të pozitës ftohen në intervistë.

Konkursi është i hapur deri me datë 24 Prill 2024, ora 16:00.

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 24/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet