Shell Kosovo

Shitës i Derivateve të Naftës

	 	 

LOKACIONI: REGJIONI I PRISHTINËS

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • KRIJIMI, ZHVILLIMI DHE RUAJTJA E MARDHËDHËNJEVE POZITIVE TË BIZNESIT DHE KLIENTËVE,
 • PREZANTON, PROMOVON DHE SHET PRODUKTET / SHËRBIMET DUKE PËRDORUR ARGUMENTE, SOLIDE PËR KLIENTET EKZISTUES DHE TË ARDHËSHËM,
 • ARRITJA E DAKORDUAR MBI OBJEKTIVAT E SHITJES DHE REZULTATET BRENDA ORARIT,
 • PËRSHPEJTON ZGJIDHJEN E PROBLEMEVE TË KONSUMATORËVE DHE ANKESAVE TË TYRE,
 • KRIJIMI, ZHVILLIMI DHE RUAJTJA E MARDHËNIEVE  POZITIVE TË BIZNESIT DHE KLIENTËVE,
 • SI DHE PUNË TË TJERA SIPAS NEVOJËS,
 • MIRËMBAN AMBIJENTIN DUKE KONTROLLUAR PASTERTINË, CILËSINË E SHËRBIMËEVE DHE MONITORIMIN E PËRGJITHSHËM NË  PUNË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

 • EKSPERIENC E PROVUAR E PUNËS  NË SHITJE,
 • NJOHJA E MIRË E PUNËS  ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA ME PRAKTIKAT DHE AFTËSINË PËR TË NDËRTUAR MARDHËNIE PROFESIONALE PRODUKTIVE  TË BIZNESIT,
 • SHUMË TË MOTIVUAR NË PUNË,
 • SHKATHËSI TË SHKËLQYER TË SHITJES, KOMUNIKIMIT DHE NEGOCIATAVE                                 
 • SHKOLLIMI I LARTË,DREJTIMI TREGTI, MENAXHMENT DHE MARKETING ETJ,
 • NJOHJA E MIRË E PUNËS  ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA  E GJUHËS ANGLEZE E PËRPARSI,
 • PËRVOJA E  PUNËS, PËRPARSI.

APLIKIMI DUHET TE BEHET  VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ  MEFOTOPERMES  E-MAIL ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00 NE ,TEL:+38649940014

TAGS:  Shell KosovaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1924
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC